Våre samarbeidspartnere

RelyOn Nutec

RelyOn Nutec er ledende aktør innen sikkerhet, beredskap og krisehåndtering. Selskapet tilbyr trening, kurs og øvelser så vel som rådgivning til risikoutsatte virksomheter. RelyOn Nutec har 6 treningssentre og tilbyr hyllevare så vel som skreddersydde kurs og trening.

https://relyonnutec.com/no_no/

 

 

Norsk Oljevernforening for Operatørselskap

NOFO er en forening for operatørselskap på norsk sokkel. NOFO ivaretar operatørselskapenes oljevernberedskap knyttet til leting etter og produksjon av olje og gass

http://www.nofo.no

 

 

Securitas

Securitas har 6.000 vektere i samfunnet, fordelt på avdelingskontor over hele Norge og på 47 av landets flyplasser og 6 heliporter. Securitas har ansvar for driften av OSEP(operatørens senter for evakuerte og pårørende) på vegne av OFFB.

http://www.securitas.com/no

 

 

Thon Hotels

Thon Hotels er en del av Olav Thon Gruppen. Thon Hotels har 66 hoteller i Norge og 1 i Sverige. Thon hotels leverer lokaliteter til våre mottaksentre langs hele kysten.

http://www.thonhotels.no

 

 

Offshore Health Services AS

OHS leverer vaktlegetjenester og psykososial kompetanse til OFFB. OHS har operative og lokalt bosatte vaktlegeteam på alle lokalisjoner og tilgang til videokonferanse med plattformsykepleiere, og kan levere medisinsk faglig opplæring til plattformsykepleiere.

http://www.offshorehealth.no

 

 

One voice

CIM fra One Voice er den markedsledende programvaren for helhetlig krisehåndtering. Det webbaserte verktøyet ivaretar alle organisasjonens behov på alle nivåer, fra operatører og kundekontakter til strategisk ledelse.

http://www.onevoice.no

 

 

Sjømannskirken

Sjømannskirken har erfaring og omfattende kompetanse på oppfølging av mennesker når ulykker og kriser rammer i utlandet. Sjømannskirkens beredskap er tilgjengelig for alle. 9 norsjøprester besøker platformer, supplyskip og drar også på hjemmebesøk.

http://sjomannskirken.no/

 

 

Quality Hotel Pond

Quality Hotel Pond er vår nærmeste nabo og vårt foretrukne hotell for konferanse og overnatting. Hotellet er et forretningshotell med gode møte- og konferansemuligheter, og et trivelig lobby-område for uformelle treff/samlinger.

https://www.nordicchoicehotels.no/quality/quality-hotel-pond/

 

 

CEGAL

Cegal er leverandør av IT-drift, konsulenttjenester og IT-utstyr til OFFB. Multitjenestene blir levert som «Software as a Service» (Cloud) fra Cegals datasenter i Stavanger. Cegal er i dag ledende innen cloud-basert IT-drift i Rogaland, og tjenestene benyttes over hele verden.

http://www.cegal.com

 

 

Klinikk for krisepsykologi

Klinikk for krisepsykologi er et psykologfellesskap med spisskompetanse innen sorg-, krise- og traumefeltet. Vi bistår privatpersoner, bedrifter og lokalsamfunn rammet av alvorlige hendelser, og tilbyr beredskapsavtaler, kurs og veiledning til private og offentlige aktører.

https://www.krisepsykologi.no/

 

 

StormGeo

StormGeo er verdensledende innenfor beslutningstøtte for værkritiske operasjoner innen offshore og shipping. Selskapet har utviklet en skreddersydd løsning for OFFB som gir tilgang på værvarsel og kriterievarsel, samt tilgang til StormGeo sin 24/7 met desk.

http://www.stormgeo.com

 

 

Maskegruppen

Maske er Norges største norskeide grossist innen sitt felt. Med 10 avdelingskontor og 8 butikker fra Tromsø i nord til Sandefjord i sør, dekker Maske hele Norge med lokalkjente og faglig sterke medarbeidere. Maskegruppen leverer alt av rekvisita til OFFB.

http://www.maskegruppen.no

 

 

OFFB trenger flere medlemmer


Les mer

alternative text

Våre medlemmer

Vi tilbyr medlemskap i et unikt beredskapssamarbeid på norsk sokkel. Elleve operatørselskaper sørger for robust, kostnadseffektiv og bærekraftig drift.

alternative text

Beredskapssenteret

Beredskapsarbeidet ledes fra vårt beredskapssenter på Forus. To uavhengige beredskapsrom gjør oss i stand til å håndtere to hendelser samtidig.

alternative text

Evakuertsentre

Våre evakuertsentre er plassert langs kysten; i Stavanger, Bergen, Florø, Kristiansund, Brønnøysund og Hammerfest. Alt er inkludert i medlemskapet.

alternative text

Kompetansesenter

Ved vårt eget kompetansesenter får medlemmene kvalifisert kompetanseheving. Kursene er inkludert i medlemskapet.

alternative text

Telefonsvarsenter

I løpet av to timer kan vi mobilisere et telefonsvarsenter for pårørende med trent personell og moderne systemer. Alt er inkludert i medlemskapet.

alternative text

Krisekommunikasjon

Et stort team av krisekommunikasjonsledere- og rådgivere står klart til å mobiliseres til operatørenes beredskapsledelse på strategisk nivå. Alt er inkludert i medlemskapet.

alternative text

Trening og øving

Vi gjennomfører mer enn 130 trenings- og øvingsaktiviteter hvert år. Alt er inkludert i medlemskapet.

alternative text

OFFB på fire minutter

Hvem er 1. linje, 2. linje og 3. linje? Og hva gjør egentlig OFFB? Bli kjent med oss - på fire minutter.