Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

28. januar: Neptune Energy nivå 3 / fullskalaøvelse

28/01/2021 @ 09:00 - 14:00

Vi arrangerer en nivå 3/fullskala beredskapsøvelse med Neptune Energy i tidsrommet 0900-1400. Øvelsen er tilpasset gjeldende covid-19 situasjon. Øvelsen har fokus på håndtering av en sikringshendelse.

Øvelsen gjennomføres i nært samarbeid med Avinor, politiet i Vest (Florø), Bristow, Kinn kommune, Petroleumstilsynet, Securitas og Widerøe. Hele beredskapsorganisasjonen til Neptune Energy vil bli mobilisert, inkludert logistikkorganisasjonen på basen i Florø. I tillegg vil Neptune sine to offshoreinnretninger Gjøa og Deepsea Yantai bli involvert i ulik grad.

Det vil ikke bli markør-spill, og hver aktør tar hensyn til gjeldende covid-19 rutiner. Det legges opp til utstrakt bruk av digitalt samvirke og mulighetene dette gir/åpner for.

Viktige øvingsmoment er samvirke, koordinering og krisekommunikasjon mellom offentlige og private aktører som vil bli involvert i en sikringshendelse. Det utarbeides eget øvingsdirektiv med konkrete øvingsmål for hver aktør, og dette sendes ut senest 1 uke før øvelsen. En egen spillstab vil drive øvelsen fremover ved blant annet bruk av Teams.

Øvelsen vil bli fulgt opp med et eget evalueringsseminar på Teams 23. februar (1400-1600). Nærmere detaljer om dette vil komme.

Øvingsleder: Pål Erland

Detaljer

Dato:
28/01/2021
Tid
09:00 - 14:00

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.